Dışı hafif çıtır, içi yumuşacık dokusuyla eşsiz bir lezzet! Geleneksel yöntemle önce kaynar suda haşlanıp ardından fırınlanan Bagel, hem tatlı hem de tuzlu tarifler için ideal bir seçenektir. Kahvaltıda krem peynir ve somonla, öğünlerde sandviç olarak ya da sade haliyle keyifle tüketebilirsiniz. Her ısırıkta doyurucu ve nefis bir tat sunar.
Dışı hafif çıtır, içi yumuşacık dokusuyla eşsiz bir lezzet! Geleneksel yöntemle önce kaynar suda haşlanıp ardından fırınlanan Bagel, hem tatlı hem de tuzlu tarifler için ideal bir seçenektir. Kahvaltıda krem peynir ve somonla, öğünlerde sandviç olarak ya da sade haliyle keyifle tüketebilirsiniz. Her ısırıkta doyurucu ve nefis bir tat sunar.
Zeron Bakery, Beşiktaş’ta küçük bir butik dükkanda başlayan hikayesiyle, ekmek çeşitleri ve sandviçleriyle sektöre yenilikçi bir soluk getirmiştir.